Avoimet tiet

Esa Elorannan uusi albumi "Avoimet tiet" on ensimmäinen Turenki Recordsille. Viime vuoden puolella saivat singlet "Muurinmurtajat" ja "Kevyesti keskellä päivää" mukavasti radiosoittoa.

Levyllä soittaa aiemmilta levyiltä jo tutuksi tullut kokoonpano: Harri Ala-Kojola, Jarmo Nikku ja Pekka Gröhn. Suurimman osan taustalauluista hoitaa tällä kertaa Roosa Kerkola. Levyn äänitti ja miksasi Pasi Kerkola. Tuottajina aiempaan tapaan Esa itse ja Pasi Kerkola.

- Mulle on muodostunut vuosien varrella sääntö, että vasta kun 40 demoa on kasassa, alamme Pasin kanssa miettimään parasta tusinaa. Sen määrän se vaatii, jotta saan tarpeeksi hyvän kokonaisuuden aikaiseksi. Kun 12 parasta oli valittu, huomasin, että niissä lähes jokaisessa mainittiin tie. Se on aina ollut tietynlainen pohja tai näyttämö lauluilleni. Tien romantisointia, ja elämää risteyksiin tultaessa, pohditaan heti jo avausbiisissä "Joskus tie on vaan tie". Monet ovat sanoneet aiemmista levyistäni, että hyvältä kuullostaa, mutta miksi niin surullista? Tällä kertaa haastoin itseni tekemään positiivisempia lauluja ja tunnen onnistuneeni. "Kevyesti keskellä päivää" on itselleni iso saavutus. Osaan sittenkin tehdä hyväntuulisia lauluja! Tähän voisin laittaa hymiön, mutta jääköön...

- Minussa on aina ollut kaksi puolta musiikintekijänä: perinteinen laulaja-lauluntekijä ja toisaalta Garbosta tutuksi tullut rokkari. "Avoimet tiet" edustaa näitä molempia puolia.

   
                               
                                                  TILAA LEVY !